- 2 limoenen
- 1 bakje mascarpone (250 g)
- ongeveer 1 dl volle yoghurt
- ongeveer 1 eetlepel witte basterdsuiker
Bereiding:
Limoenen goed schoon boenen en boven kommetje schil eraf raspen.
Wel opletten dat het biologische limoenen zijn voor de schil. Op niet biologische zitten bestrijdingsmiddelen waardoor de schil niet eetbaar is. Maar dit staat helaas niet op alle verpakkingen vermeld.
Wel opletten dat het biologische limoenen zijn voor de schil. Op niet biologische zitten bestrijdingsmiddelen waardoor de schil niet eetbaar is. Maar dit staat helaas niet op alle verpakkingen vermeld.
Limoenen uitpersen.
In kom mascarpone met yoghurt los kloppen samen met het limoensap en de
basterdsuiker.
De limoenrasp
gebruiken om over de mascarpone te strooien. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten met
plastic folie er over heen om uitdrogen te voorkomen. Het heeft ongeveer een
uurtje nodig om op te stijven.
Ingrediënten fruitsalade:
Neem fruit wat je zelf lekker
vindt en snij dat in kleine stukjes. Ik heb deze keer meloenen, druiven, aardbeien en banaan gebruikt. Verder heb ik een
paar muntblaadjes fijn gesneden en door de salade gemengd. Ik heb verder geen toevoegingen
gebruikt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten