Wat heb je nodig:
- 9 grote champignons
- 125 gr gehakt
- 1 ei
- 1 beschuit
- peterselie, fijngehakt
- 1 flinke teen knoflook
- 1 klein sjalotje, fijngehakt
- paprikapoeder
- peper
- zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Borstel de champignons schoon, snij de steeltjes er af en hol ze nog wat verder uit.
Gooi de steeltjes en de champignonstukjes van het uithollen niet weg maar hak ze fijn.
Meng het gehakt met het ei, het beschuitje, de fijngehakte champignonstukjes, de fijngehakte peterselie, het fijngehakte sjalotje, de knoflook (gebruik een knoflookpers) en de kruiden.
Vul de champignonhoedjes met het gehaktmengsel.
Zet ze in een ovenschaal en bak de champignons af in ongeveer 20 minuten.
Serveer ze warm.
Gevulde champignons uit de oven |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten