Ik ben alleen niet goed in bakken maar toch heb ik het weer eens geprobeerd. De brownies waren erg lekker, zeker ook door de toevoeging van de fudge, maar qua textuur kan ik nog wel wat verbeteren.
Hierbij het recept om het zelf te proberen.
Ingrediënten:
- 200 gr boter en extra voor het invetten
- 200 gr butterscotch chocolade in kleine stukjes
- 350 gr fijne kristalsuiker
- 40 gr cacaopoeder
- 10 gr bloem
- 1 tl bakpoeder
- 4 eieren
- 5 stuks zachte caramelfudge in stukjes
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bekleed een ingevette bakvorm met bakpapier.
Smelt de boter en de chocoladestukjes au bain marie (let op dat je dit mengsel niet te lang laat staan, de butterscotch stukjes zakken naar beneden en koeken anders aan).
Meng in een andere kom de suiker, cacaopoeder, bloem en bakpoeder.
Meng de eieren en het boter-chocolademengsel erdoor en spatel daarna de stukjes karamelfudge erdoor.
Schep het beslag in de bakvorm en bak het 35-40 min. tot het gaar is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten